Suomalaisvideo leviää maailmalla – koirataikuus ihastuttaa jälleen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Taikuri Jose Ahonen ihastutti vuosi sitten YouTube-videolla, jossa hän teki taikatemppuja koirille. Koirat olivat todella ihmeissään katoavien herkkupalojen vuoksi, ja karvakuonojen hämmentyneet reaktiot olivat hauskaa katseltavaa. Nopeasti viraalihitiksi nousseesta videosta on tehty nyt uusi versio.

Jose Ahonen on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, joka on tehty yhteistyössä Plastirollin Hauska-tuotemerkin kanssa. Video on kuvattu tällä kertaa ulkona GoPro-kameran avulla, ja koirien ihmettelevät ilmeet on jälleen saatu hauskasti taltioitua.

Videolla Ahonen tarjoaa koirille käsissään pitelemäänsä herkkupalaa ja antaa koirien haistaa ja purra sitä. Ahonen tekee herkkupaloille kuitenkin katoamistempun, joka saa koirat todella hämmennyksiin. Ne yrittävät löytää tyhjästä kämmenestä ja maasta miehen pitelemää herkkupalaa, mutta se on kadonnut kuin taivaan tuuliin.