Mies photoshoppasi itsensä julkkisten seuraan – ei edes yrittänyt huijata

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Osa ihmisistä voi ihailla isojen tähtien elämäntyyliä, vip-kohtelua ja miettiä miltä loputon ylellisyys tuntuisi. Eräs mies halusi päästä hieman lähemmäs idoleitaan ainakin valokuvien välityksellä, ja liittyi supertähtien seuraan Photoshop-kuvanmuokkausohjelman avulla.

New Yorkissa asuva taiteilija Jon Burgerman on aloittanut Instagram-tilillään hauskan kuvasarjan, jossa hän on kuuluisten laulajien ja näyttelijöiden seurassa. Burgerman on muokannut kuvia niin, että hän on liittänyt itsensä kuvaan ja siinä näkyvään tilanteeseen mukaan. Alkuperäisten ja Burgermanin kuvien yhdistäminen toisiinsa ei ole jokaisessa kuvassa kovinkaan luonteva, mikä tekee kuvista vielä hauskempia.

Kuvissa mies hassuttelee Taylor Swiftin kanssa, antaa presidentti Barack Obamalle rokotuksen, poseeraa 50centin kanssa ja pitää huolta juhlien musiikkipuolesta pyörittämällä levyjä Paris Hiltonin kanssa. Kuvasarja on hieman kömpelö ja helyttävä, mikä saa Burgermanin näyttämään sympaattiselta ja fanilta, joka on innostunut ehkä hieman liikaa.