Nainen löysi kaksoisolentonsa verkosta – uskomaton yhdennäköisyys

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Monet ovat alkaneet etsimään eri puolilta maailmaa omia kaksoisolentojaan. Aiemmin uutisotsikoihin nousi nainen, joka löysi sosiaalisen median kautta kaksi todella samannäköistä naista. Maailmassa kerrotaan jokaiselle ihmiselle löytyvän noin seitsemän samalta näyttävää henkilöä.

Oman tuntemattoman kaksoisolentonsa löytämiseksi on kehitelty TwinStrangers-niminen sivusto, jonka avulla ihmiset voivat selata ja löytää toisia ihmisiä, joilla on samanlaisia kasvonpiirteitä. Sivusto on jälleen tuottanut tulosta, ja täysin samalta näyttävät Ambra ja Jennifer löysivät toisensa.

Ambran ja Jenniferin yhdennäköisyys on niin uskomaton, että heidät luulisi helposti identtisiksi kaksosiksi. Naisilla on noin kymmenen vuotta ikäeroa, mutta meikattuaan ja pukeuduttuaan samalla tavalla kuvia varten heitä pystyy tuskin erottamaan toisistaan kasvokuvien perusteella.