McDonald’s kieltäytyi – Burger King yhteistyöhön neljän pikaruokaketjun kanssa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Burger King ehdotti taannoin avoimessa kirjeessään kilpailijalleen McDonald’sille, että ketjut lanseeraisivat yhden päivän ajaksi McWhopper-nimisen hampurilaisen. Tempauksella olisi tarkoitus juhlistaa 21. syyskuuta vietettävää YK:n kansainvälistä rauhanpäivää.

YouTube
YouTube

McDonald’s ei kuitenkaan vaikuttanut olevan innoissaan Burger Kingin tulitaukoehdotuksesta. Sen sijaan amerikkalainen pikaruokaketju Denny’s ilmoitti olevansa valmis lähtemään yhteistyöhön Burger Kingin kanssa. Ehdotuksena oli Burger Kingin Whopperin ja Denny’sin Slamburgerin välimuoto.

Sittemmin Burger King ilmoitti kuitenkin ryhtyvänsä yhteistyöhön yhteensä neljän pikaruoketjun kanssa. Näyttääkin siltä, että Burger King, Danny’s, Wayback Burgers, Krystal ja Giraffas -ketjut lanseeraavat yhteisen Peace Day -hampurilaisen. Aika näyttää, miltä rauhanpäivän superhampurilainen tulee näyttämään.