Mötley Crüe -basistin tyttöystävä kuin Baywatchista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Mötley Crüe –yhtyeen basisti Nikki Sixx on ollut viime vuosina otsikoissa lähinnä ex-tyttöystävänsä Denise Richardsin merkeissä. Pariskunnan suhde päättyi, mutta rocktähti löysi pian rinnalleen uuden kaunottaren 26 vuotta nuoremmasta Courtney Binghamista.

Nyt Courtney Bingham Sixx on kuvattu rannalla Miami Beachilla. Hän oli sonnustautunut punaiseen uimapukuun, jollaiset muodostuivat lähes ikonisiksi huippusuositusta Baywatch-televisiosarjasta.

Santa Monicassa varttunut Courtney Bingham Sixx sai rutkasti julkisuutta, kun hän alkoi seurustella 53-vuotiaan Nikki Sixxin kanssa. Nuori kaunotar aloitti malliuransa 17-vuotiaana Wilhelmina-mallitoimiston listoilla. Vuonna 2006 hän muutti Los Angelesiin töiden perässä. Sittemmin hänet on nähty lukuisissa mainoskampanjoissa lähinnä uima-asuihin ja alusvaatteisiin pukeutuneena.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat