Itsepäisyyden huippu! Varis ei päästänyt irti tuulilasinpyyhkijästä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Autoilijan ajomatka oli tyssännyt yllättävään esteeseen. Tuulilasinpyyhkijän päälle oli nimittäin istahtanut varis, joka piti tiukasti kiinni pyyhkijästä. Autoilija ei saanut hätistettyä itsepäistä lintua pois tuulilasista edes sillä, että hän käynnisti pyyhkijät.

Variksen itsepäisyys on vertaansa vailla. Metro-lehden mukaan autoilija on kuvasi tilanteesta videon ja julkaisi sen netissä. Varis todennäköisesti luuli, että pyyhkijä oli puun oksa.

Se istuskeli siinä hievahtamatta, vaikka pyyhkijä meni vauhdikkaasti edes takaisin. Kuski oli näystä ihmeissään, sillä hän huomasi pian, että lintu ei aikonut luovuttaa helpolla. Kuski joutui lopulta nousemaan ulos autosta, jotta hän saisi tarmokkaan linnun häädettyä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat