Uusi muotitrendi leviää – miesten sukat ovat nyt OUT

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisissa medioissa uudet trendit saavat nopeasti tuulta alleen ja lähtevät leviämään. Nyt Instagramissa on levinnyt uusi poikkeuksellisesti pelkästään miehille suunnattu pukeutumistrendi, jossa miehen paljaat nilkat ovat pääroolissa.

Instagram on alkanut täyttymään miehistä, jotka kuvaavat omia paljaita nilkkojaan. #Mankle-aihetunnisteella kulkeva kuvavillitys näyttää hyvinpukeutuneita miehiä, joilla siistien housujen lahkeet on kääritty niin, että nilkat paljastuvat. Highwater-pituiset housut ovat naisten keskuudessa olleet yleisiä jo pidemmän ajan, mutta nyt myös miehiä kehotetaan käärimään lahkeensa ylös.

Kuvissa housujen lahkeet on kääritty muutaman kerran niin, että nilkat on saatu näkyviin. Tärkeä yksityiskohta tämän trendin kanssa on se, että kenkien täytyy olla siistit, sillä ne tulevat kokonaisuudessaan näkyviin. Kengistä ei saa näkyä sukkia, minkä vuoksi tämä trendi edellyttääkin paljasjalkaisuutta tai hyvin pienten sukkien käyttämistä.

I went full hipster. Whoops. #stansmith #black #skinny #mankles

Kuva, jonka Bob Goris (@bobg_) julkaisi

Flexing #mankles

Kuva, jonka jfish03 (@jfish03) julkaisi

My man is looking fressssh ?? #Topman #mannequinstyling #Smart #menswear #mankles

Kuva, jonka @clairekiely28 julkaisi

Stealf fadez in some kind of nature area. #?

Kuva, jonka Ben Neuhaus (@snakeoilprovisions) julkaisi

#mankles

Kuva, jonka Jesse Acosta (@jesse.acosta) julkaisi

Guys take note: it's all about the MANKLE! ?Head to buro247.com.au to read more! #mankles #buroloves #buro247australia #fashion

Kuva, jonka Buro 24/7 Australia (@buro247australia) julkaisi