Nainen synnyttää delfiinin kanssa – ei kuuntele varoituksia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Raskaana oleva Dorina Rosin rakastaa merta ja delfiinejä. Nainen on päättänyt synnyttää käyttäen delfiiniä kätilönään, mikä saattaa kuulostaa hieman oudolta. Rosin ja hänen partnerinsa Maika Suneagle ovat kuitenkin todella tyytyväisiä ja varmoja päätöksestään.

Synnytys delfiinin kanssa tullaan näyttämään New York Daily News -lehden mukaan myös Katie Piper’s Extraordinary Births -dokumenttisarjassa. Pariskunnasta on julkaistu YouTubessa video, jossa he uivat delfiinien kanssa.

Videolla Rosin on jo 38 viikolla raskaana ja naisen vatsa näkyy kauniin pyöreänä hänen uidessaan vedessä delfiinit vierellään. Rosin ja Suneagle ovat varmoja vedessä ja luontevia delfiinien kanssa, mutta idea synnyttämisestä delfiinien kanssa on saanut paljon erilaisia reaktioita osakseen.

Dokumenttisarjaa juontava Piper kommentoi pitäneensä synnytystapaa aluksi todella kummallisena. Tavattuaan pariskunnan ja nähtyään, miten onnellisia he ovat, nainen oli kuitenkin tullut toisiin ajatuksiin. Täytyy silti muistaa, että delfiinit ovat söpöydestä huolimatta luonnossa eläviä villieläimiä, minkä vuoksi monet ovat delfiinien kanssa synnyttämistä vastaan.