Tyttöbändin kaunotar seksikäs kissanainen – kosto kuvan taustalla?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Perrie Edwards nousi julkisuuteen X Factor -laulukilpailussa syntyneen Little Mix -tyttöbändin riveissä. Hän on tullut tutuksi viihdelehtien sivuilta myös seurusteltuaan One Direction -yhtyeen Zayn Malikin kanssa. Pari erosi heinäkuussa.

Nyt Perrie Edwards nähdään eläimellisissä tunnelmissa uusissa Instagram-luvissaan. Laulaja on taivavan vartalomaalauksen myötä muuttunut seksikkääksi gepardinaiseksi. Daily Mail -lehti epäili Perrie Edwardsin uuden otoksen olevan myös näpäytys hänen ex-poikaystäväänsä kohtaan.

Poptähti kirjoitti kuvaan ”cheetahhhh”, joka tarkoittaa gepardia, mutta kuulostaa lausuttuna samalta kuin pettäjää tarkoittava ”cheater”. Zayn Malikin epäiltyiin pettäneen Perrietä kahden muun naisen kanssa vieraillessaan Thaimaassa pariskunnan ollessa vielä yhdessä.