Näin seksikkäät alusvaatteet muuttuivat 100 vuodessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Nettivideoissa on päästy seuraamaan, miten ihmisten erilaiset kauneusihanteet ja pukeutumistrendit ovat muuttuneet vuosikymmenten aikana eri puolilla maailmaa. Mode.com -sivuston tuorein video tiivistää, mikä on ollut naisten seksikkäiden alusvaatteiden määritelmä eri aikoina.

Video alkaa vuodesta 1915, jolloin alusvaatemuoti oli vielä melko kesyä – polven yläpuolelle ulottuva yöpaita olisi ollut monille tuohon aikaan liian säädytöntä. Vuosikymmenten vaihtelu toi tullessaan rohkeammat lyhyet hameet ja rintaliviit, ja 40-luku puolestaan glamour-henkiset sukkahousut ja pitkät yötakit.

Vuosisadan puolivälistä lähtien muoti on vaihdellut kaksiosaisista alusvaatteista yöpaitoihin, 80-luvun bodyihin ja 90-luvun korsetteihin. Videon perusteella nykyinen käsitys naisten seksikkäistä alusvaatteista on sekoitus uutta ja vanhaa. Vaikka muoti muuttuu jatkuvasti, päättyy video rohkaisevaan toteamukseen: Itsevarmuus on aina seksikästä.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat