Mykistävän upea UFO Miamin taivaalla – NASA paljasti lopulta alkuperän

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viime aikoina ympäri maailmaa on jälleen kuvattu poikkeuksellisen paljon tunnistamattomia lentäviä esineitä. Tuorein UFO-havainto on niiden joukossa poikkeuksellinen suuren kokonsa ja näyttävyytensä johdosta. Lukemattomat ihmiset kuvasivat saman näyn Miamin taivaalla toissapäivänä keskiviikkona.

Huomattavan suurikokoinen esine lensi hitaasti taivaalla Miamin kansainvälisen lentokentän lähistöllä jättäen peräänsä valtavan muodostelman. Sitä epäiltiin niin avaruusolioiden alukseksi, meteoriksi, asteroidiksi kuin myös Yhdysvaltojen armeijan salaiseksi lentokoneeksi. Asiasta syntyneen kohun myötä Yhdysvaltojen avaruushallinto NASA vahvisti viimein, että kyseessä oli Atlas 5 -kantoraketin laukaisu.