Kaatuvan puun kannattaa olla varovainen – tässä malliesimerkki

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni tietää, miten raastavaa on katsoa elokuvaa, jossa päähenkilö tekee selvästi kohtalokkaan virheen. Kauhuelokuvien kohdalla virhe on yleensä se, että uhriksi päätyvä juoksee vihollista karkuun yläkertaan.

Tällä kertaa mies juoksi kaatuvaa puuta pakoon huonoimmalla mahdollisella tavalla. YouTube-videolla nähdään, miten useampi henkilö on kaatamassa korkeaa puuta kirveen avulla. Puun ympärille on kiedottu köysi, jonka avulla sen kaatumista yritetään ohjata oikeaan suuntaan. Kun puu alkaa kaatumaan, köyden vetäjille tulee todella kiire ehtiä puun alta pois.

Pitkän puun kaatuessa kohti järkevin vaihtoehto olisi paeta sen reitiltä pois sivummalle. Köyttä vetänyt ei kuitenkaan tilanteen tullen tajunnut sitä, ja lähti juoksemaan puun alta pituussuunnassa pois. Puu ehtii arvatenkin kaatumaan miehen päälle ja kolahtaa tätä suoraan päähän. Onneksi miehelle ei näyttäisi sattuneen pahemmin tässä tilanteessa, jossa olisi voinut olla paljon pahempi loppu.