Kaunotar yritti selvitä rattijuopumuksesta – tarjosi poliiseille suuseksiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poliisin pidättämäksi tai sakotettavaksi joutuminen on aina lähtökohtaisesti ikävä tilanne, josta ihminen haluaisi päästä pois – ja mielellään ilman sanktioita. Se on kuitenkin vain harvoin mahdollista. Nyt eräs amerikkalainen kaunotar on yrittänyt sitä erikoisella ehdotuksella.

24-vuotias nainen jäi kuluvan viikon maanantaina kiinni rattijuopumuksesta. Hän tarjosi poliiseille suuseksiä vastineeksi siitä, että nämä olisivat päästäneet hänet pälkähästä. Opiskelijan hallusta löytyi lisäksi marijuanaa ja kokaiinia.

Nainen puhalsi alkometriin 1,62 promillen lukemat, mikä on kaksi kertaa yli sallitun rajan. Yhteensä nainen ehdotti seksiä kolmelle eri poliisille, mutta turhaan. Nyt naista odottavat raskaat syytteet rattijuopumuksesta, huumeiden hallussapidosta ja kolmesta lahjonnan yrityksestä.