Harvinaiset lomakuvat julki! Kim Kardashian lapsineen hellissä kuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Julkisuuden valokeilassa paistattelevat henkilöt joutuvat olemaan jatkuvan tarkastelun alla ja kestämään jopa kohtuuttomiin meneviä ulkonäköpaineita ja arvostelua. Kim Kardashian on saanut herjaavista lehtijutuista tarpeekseen ja kertonut, että ei aio enää hymyillä kuvaajille.

Nyt hänet on kuitenkin kuvattu harvinaisiin lomakuviin viettäessään aurinkolomaa St. Barthsin luksussaarella Karibialla. Kim nähdään kuvissa nauttimassa lomastaan yhdessä North-lapsensa kanssa. Hän on raskausvatsastaan huolimatta bikineissä, vaikka ei pidäkään raskauden tuomista lisäkiloista.

Kim Kardashian kertoi taannoin Metro-lehden mukaan olevansa kyllästynyt siihen, että häntä haukutaan lihavaksi. Kardashian odottaa tällä hetkellä toista lastaan, minkä vuoksi pyöristynyt vatsanseutu on saattanut aiheuttaa hieman ylimääräistä pyöreyttä muuallekin.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat