Mies etsi unelmiensa kappaletta 20 vuotta – näin kävi kun se löytyi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Musiikin voima on todella vahva ja monet kappaleet luovat lähtemättömiä muistijälkiä ihmisiin. Eräs kappale muistutti afrikkalaista miestä hänen edesmenneestä äidistään, minkä vuoksi mies oli yrittänyt etsiä kappaletta käsiinsä 20 vuoden ajan.

Eräänä päivänä mies tapasi pariskunnan, joka tunnisti hänen hymäilemän melodian ja kertoi viimein kauan kaivatun kappaleen nimen. Reddit-käyttäjän mukaan videolla näkyvä mies oli aiemmin asunut äitinsä kanssa Kongossa. He olivat eräänä päivänä kuulleet kaupassa soitetun aasialaisen kappaleen, johon äiti oli ihastunut.

Äiti oli pyytänyt kauppiasta kertomaan kappaleen nimen, minkä sijaan ystävällinen kauppias oli lahjoittanut äidille koko kasetin. Mies oli kuunnellut äitinsä kanssa kasettia aina kotona, mutta muutettuaan Etelä-Afrikkaan kasetti katosi. Miehen äiti kuoli pian muuton jälkeen, minkä vuoksi mies etsi kappaletta käsiinsä vielä kuumeisimmin, koska se oli jättänyt niin vahvan muistijäljen mieheen hänen äidistään.

Mies alkoi ajamaan taksia työkseen. Aina kun miehen kyytiin hyppäsi aasialaisia turisteja, hän alkoi hyräilemään kappaletta siinä toivossa, että joku tunnistaisi sen ja kertoisi kappaleen nimen. Hetki sitten miehen 20 vuotta kestänyt odotus palkittiin, kun hänen kyytiinsä astui taiwanilainen pariskunta, joka tunnisti melodian. Videolla mies kuulee kappaleen ensimmäistä kertaa äitinsä kuoleman jälkeen ja saa viimein tallentaa sen puhelimeensa.