Pesukarhu pulahti uimaan – ylihuolehtiva isoveli riensi hätiin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pesukarhuja kasvattava pariskunta oli päättänyt päästää hoidokkinsa vilvoittelemaan uima-altaaseen. Viileä vesi houkutteli pesukarhut rappusten juureen ja toinen eläimistä pulahti rohkeasti veteen. Pesukarhuveljesten uintihetki on tallentunut Vicki Coppenin kuvaamalle videolle.

Ihastuttavalta kotivideolta käy ilmi, että toinen veljeksistä oli ylihuolehtiva perheenjäsenestään. Pesukarhu-Waylon seisoi uima-altaan reunalla ja yritti pelastaa Willie-veljensä vedestä.

Willie oli taidokas uimari eikä se selvästikään tarvinnut apua altaassa ollessaan. Veli ei voinut sille mitään, että se oli Williestä huolissaan. Kun Willie ui reunan lähelle, Waylon tarttui siitä kiinni. Vaikutti siltä, että isoveljen virkaa toimittava pesukarhu oli huolissaan uimarista ja yritti saada Willien pois vedestä.