Taco Bell paljasti uutuusherkkunsa – tacon kuori tehdään kanasta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvalloissa monet pikaruokaravintolat ovat aika-ajoin tarjoilleet esimerkiksi hampurilaisia, joissa sämpylät on korvattu friteeratulla kanalla. Nyt meksikolasityylisiin ruokiin erikoistunut Taco Bell on herättänyt huomiota samantyylisellä tempauksella.

Osa amerikkalaisista Taco Bell -ravintoloista on alkanut tarjoilemaan Naked Crispy Chicken Taco -nimistä ruokalajia. Kyseessä on muuten normaali taco, mutta maissikuoren sijaan täytteet sijaitsevat friteeratusta kanasta valmistetun kuoren välissä.

Taco Bell ei ole toistaiseksi juurikaan mainostanut ruokaherkkua julkisesti. Asia tuli ilmi, kun lukija lähetti Foodbeast-sivustolle kuvan kanatacosta. Myöhemmin myös Reddit-käyttäjä Cheez4444 jakoi sivustolla otoksen Bakersfieldissa sijaitsevasta Taco Bellista tilaamastaan Naked Crispy Chicken Tacosta.