Tältä näyttää kun joku todella rakastaa työtään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ulkomaille lomaa viettämään matkustaneet perheet muistavat monesti jälkeenpäin lomakohteestaan sään, ruoan ja muutamia kauniita nähtävyyksiä. Matkalla kohdattujen henkilöiden ystävällisyys ja paikallisten asiakaspalveluhenkisyys ovat myös asioita, joista monille jää todella vahva muistijälki.

Perhe kohtasi Zimbabwen matkallaan erään todella työlleen omistautuneen miehen, jonka he tulevat varmasti aina muistamaan. YouTube-videolla nähdään, miten Victorian vesipuistoa katsomaan lähtenyt perhe lähestyy autollaan porttia. Portinvartija lähtee avaamaan porttia hymyillen muutaman hauskan tanssiliikkeen saattelemana.

Portinvartijan hyvä mieli tarttui heti perheenisään ja nosti tunnelman kattoon jo ennen vesiputoukselle pääsemistä. Vaikka kohtaaminen miehen kanssa tapahtuikin etäältä ja ohimennen vain muutaman sekunnin ajan, miehen iloisuus on varmasti asia, jonka perhe tulee aina muistamaan.