Ashton Kutcher löysi kaksoisolentonsa – huima yhdennäköisyys

Viihdeuutiset · Annika Kela

Näyttelijä-tuottaja Ashton Kutcher on julkaissut netissä kuvan, jossa hän poseeraa television edessä. Miehen takana olevassa ruudussa näkyy Bachelor in Paradise -realitysarjan tähti Jared Haibon. Miesten ulkonäössä on hämäävän paljon samanlaisia piirteitä.

Daily Mail -lehden mukaan Ashton oli hämillään vertauksesta, jonka mukaan hän ja Haibon olivat kuin kaksi marjaa. Erikoisen huomion oli tehnyt Ashtonin vaimo Mila Kunis, joka vaati aviomiestään poseeraamaan kuvassa Jaredin kanssa.

Ashton ei näyttänyt huomaavan sitä, kuinka paljon Jaredissa oli samanlaisia piirteitä kuin hänessä. Kutcher vitsaili, että nyt hän viimein ymmärtää sen, miksi Mila-vaimo oli jäänyt koukkuun Bachelor in Paradise -realitysarjaan. Miehestä oli huvittavaa, että vaimo fanitti sarjaa, jonka päätähti muistutti omaa aviomiestä.