Kaupunki tulvi – surffarit lautailivat kaduilla!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rankat sateet koettelivat taannoin New Jerseyn Longportia, ja niiden jäljiltä kaupungin kadut olivat veden peitossa. Tilanne oli harmillinen esimerkiksi skeittareiden kannalta, mutta surffaajat keksivät sen sijaan hyödyntää runsaita vesimääriä kekseliäällä tavalla.

Surffaaja Ben Graeff lähti ystäviensä kanssa lainelautailemaan pitkin Longportin katuja. Erityisen kovia aaltoja ei kaupungilla tietenkään nähty, joten miehet tarvitsivat surffaamiseen hieman auton vetoapua. Ben kuvasi tilannetta GoPro-kameralla, ja materiaalista koostettu video on nyt nähtävillä Youtubessa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat