Maailman komein mieslääkäri? Naiset villiintyivät nettikuvista

Viihdeuutiset · Annika Kela

New Yorkissa työskentelevästä mieslääkäristä on tullut hiljattain nettijulkkis. Syy miehen suureen suosioon on hänen upea ulkonäkönsä. Greyn anatomia -sairaalasarjan fanit ovatkin todenneet, että yhdysvaltalaislääkäri on kuin tosielämän McDreamy.

Daily Mail -lehden mukaan 25-vuotiaalla lääkäriharjoittelijalla on yli 550.000 seuraajaa Instagramissa. Atleettinen komistus on ihastuttanut naisia useilla kuvilla, joissa hän poseeraa lääkärin vaatteet yllään. Sen lisäksi mies on sulattanut sydämiä kuvilla, joissa hän esiintyy suloisen Roxy-koiransa kanssa.

Instagramissa mies esiintyy Dr. Mike -nimellä. Venäläissyntyinen lääkäri on paljastanut, että hänen haaveenaan on perustaa jonain päivänä perheklinikka. Miehen naisfanit ovat sitä mieltä, että Mike on unelmien mies, sillä hänessä yhdistyy komea ulkonäkö ja älykkyys samassa paketissa

Nerd at heart ?????

Kuva, jonka Dr. Mike (@doctor.mike) julkaisi

Mean mugging with the toughest nurse in the ICU ? I call her Biggie and she calls me Smalls ? #bandits

Kuva, jonka Dr. Mike (@doctor.mike) julkaisi

Stop asking for success like it's a wish to be granted. Only person who can create success is YOU.

Kuva, jonka Dr. Mike (@doctor.mike) julkaisi