Mistä Macarena-jättihitti oikeasti kertoo?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni varmasti muistaa 90-luvulta Los del Rio -yhtyeen julkaiseman Macarena-nimisen kappaleen, jota soitetaan aika ajoin yökerhoissa edelleen. Useimmat ovat joskus nähneet ja itsekin tanssineet kappaleeseen kuuluvaa tanssia ja laulaneet mukana sanoja, joita eivät välttämättä ole edes ymmärtäneet.

DistractifyVideo on julkaissut YouTube-kanavallaan videon, jossa he kertovat muutamille aikuisille, mitä kappale oikeasti tarkoittaa. Kuvatut henkilöt arvioivat kappaleen kertovan onnettomasta parisuhteesta tai kuvittelevat sen olevan vain hyväntuulinen tanssista kertova kappale. Kaikki olivat yllättävän väärässä.

Aikuiset laitetaan kuuntelemaan Macarena-kappaleen sanoja tällä kerralla tarkemmin ja he yllättyvät huomatessaan, että kappale kertoikin Macarena-nimisestä naisesta, joka on kevytkenkäinen ja pettää poikaystäväänsä kahden tämän kaverin kanssa. Henkilöt ihmettelevät, miten heidän on lapsina annettu kuunnella tätä kappaletta, sillä he olisivat voineet ymmärtää sanat jos olisivat tarkasti kuunnelleet.