Vauva hullaantui kirjoista – itkuhan siitä tuli

Viihdeuutiset · Annika Kela

Perheenäiti on julkaissut netissä videon pienestä lapsestaan, joka on hullaantunut satukirjojen lukemisesta. Vauvan rakkaus satukirjoja kohtaan on niin suuri, että pienokainen purskahtaa aina itkuun, kun kirjan lukeminen päättyy.

Äiti on nimennyt videonsa sanoin: ”The Saddest Bookworm”, joka kuvastaa hyvin vauvan surua lukuhetken päättyessä. Mirror-lehden mukaan lapsen reaktio on aina sama, oli kyse päivällä tapahtuneesta lukuhetkestä tai iltasadusta.

Videolle on koostettu useita tilanteita, joissa lopputulos on sama. Kun kirjan kannet sulkeutuvat, alkaa lapsi itkeä lohduttomasti. Videon perusteella voisi luulla, että lapsesta kehittyy vielä lukutoukka. On sanomattakin selvää, että vanhemmat todennäköisesti odottavat innolla sitä päivää, kun lapsi oppii lukemaan kirjoja itse.