Yhdysvaltain kallein luksusasunto myyntiin – hinta 145 miljoonaa dollaria!

Koti & Asuminen Lux · Annika Kela

Beverly Hillsissä sijaitseva ökylukaali Palazzo di Amore on hiljattain laitettu myyntiin. Massiivinen kartano on yksi Beverly Hillsin upeimmista ja kadehdituimmista asunnoista. Nyt halukkaille multimiljonääreille on tarjoutunut mahdollisuus ostaa hulppea kartano itselleen.

TMZ-viihdesivuston mukaan Palazzo di Amoren hinta on tällä hetkellä 145 miljoonaa dollaria. Kiinteistövälittäjien mukaan kartanoa myydään pilkkahintaan, sillä hintaa laskettiin äskettäin jopa 50 miljoonalla dollarilla.

Ökylukaalin päärakennuksessa on asuinpinta-alaa jopa 3250 neliömetrin edestä. Yhdysvaltain kalleinta asuntoa kauppaa kiinteisömoguli Jeff Greene. Kartanosta julkaistut kuvat antavat esimakua siitä, mitä 145 miljoonalla dollarilla saa Beverly Hillsistä. Voisi luulla, että tämä asuntoilmoitus herättäisi miljardöörien mielenkiinnon.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash