Cecil-leijonan kostosta mobiilipeli – Apple ei päästänyt myyntiin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Älypuhelimille ladattavien pelien valikoimaan on hiljattain ilmestynyt metsästyspeli nimeltä Cecil’s Revenge. Kuuluisan leijonan kostoretkeen pohjautuvassa pelissä saalistuksen kohteena ovat salametsästäjät ja Trofee-metsästäjät.

TMZ-viihdesivuston mukaan pelin lanseeraaminen ei ole sujunut ongelmitta, sillä Apple on ilmoittanut, ettei se aio hyväksyä pelin lataamista Apple-laitteille. Apple perustelee päätöstä sillä, että se ei tue pelejä, jotka pohjautuvat tositapahtumiin.

Google on ilmoittanut sallivansa pelin lataamisen. Pelisuunnittelijoiden mukaan ilmainen Cecil’c Revenge -peli on hauskaa ajanvietettä. Peli on käytännössä sama kuin suosittu Asteroids-peli, mutta sukkulan tilalla on Cecil-leijona ystävineen ja ammuttavat asteroidit ovat pahantahtoisia metsästäjiä.