Erikoinen käytännön pila – postissa tuli tarantella

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Mies oli juuri ehtinyt asettumaan taloksi uuteen asuntoonsa, kun hän sai postissa yllättävän paketin tuntemattomalta henkilöltä. Mies arveli paketissa varmasti olevan jonkin sortin tupaantuliaislahja tai tervehdys uusilta naapureilta.

Avattuaan paketin mies kuitenkin huomasi, että ei olisi voinut olla enempää väärässä. Mies yllättyi avattuaan pahvilaatikon, jonka sisältä löytyi elävä ja todella suurikokoinen tarantella.

Moni olisi voinut pelästyä hämähäkkiä ja heittää sen paniikissaan pois asunnostaan, mutta asukas oli todella rauhallinen ja huolehti ensimmäisenä tarantellan kunnosta. Mies oli huomannut tarantellalle tehdyn pedin olleen homeessa, minkä vuoksi hän vei hämähäkin eläinlääkäriin.

Bristolin eläinlääkärit ihmettelivät sitä, että tarantella ylipäätään oli elossa, sillä se kärsi niin kovasta nestehukasta ja oli selvästi stressaantunut. Tarantellalle annettiin nimeksi Sid ja se on tällä hetkellä Metro-lehden mukaan hoidossa North Somerset Reptile Rescue -eläinsuojassa, jossa sille aletaan etsimään uutta kotia.