Twilightin teinitähdestä varttui upea kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Twilight-tähti Kristen Stewart on viihtynyt tammikuusta saakka tiiviisti Alicia Cargilen kanssa. Lesbopari on vaalinut yksityisyyttään, eikä heistä ole onnistuttu ottamaan yhdessä kuvia, joissa he hempeilisivät julkisesti. Taannoin Kristen kuitenkin vahvisti suhteensa Cargileen.

Eilen Kristen Stewart kuvattiin upeana gaalaillassa Venetsian elokuvajuhlilla. Hän saapui Equalsin ensi-iltajuhliin sädehtivänä kaunottarena hopeanhohtoisessa asussa.

Metro-lehden mukaan Kristen Stewartin äiti on äärimmäisen onnellinen tyttärensä puolesta ja hänestä on ihanaa, että Kristen on viimein löytänyt rakkauden. Pari vaikuttaa onnellisilta yhdessä ja monet faneista pitävät mahdollisena sitä, että Kristen ja Alicia menevät vielä jonain päivänä naimisiin.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash