Mies turvaa lasten koulutietä – pysäyttää autoja suojatiellä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kesälomien päättyessä moni pieni lapsi aloittaa innoissaan oman koulutaipaleensa. Lapset alkavat kulkemaan koulumatkojaan yksin, minkä vuoksi autoilijoiden tuleekin olla liikenteessä erityisen varovaisia. Jersey Shoressa lasten tien ylityksessä apuaan tarjoaa Bradley Davis suloisen Patches-nimisen pikkukoiransa kanssa.

Davis on eläkkeelle jäänyt mies, joka on jo kahden vuoden ajan auttanut vapaaehtoisesti pieniä koululaisia ylittämään koulumatkallaan ruuhkaisen tien risteyksen. Davis on auttamassa lapsia tiellä arkipäivisin aina sekä aamulla että iltapäivällä. Davisillä on myös apunaan viisivuotias Patches, joka ilostuttaa ja tervehtii lapsia joka päivä.

Davisista ja Patchesista on ollut lapsille suuri apu, ja koiraa pidetään jo Jersey Shoren asukkaiden mukaan alueen maskottina. Pieni musta koira onkin erityisen suloinen omassa huomioliivissään ja stop-merkissään, jota koira kantaa selässä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.