Pikkupoika säikähti omaa varjoaan – yritti epätoivoisesti pakoon

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienille lapsille moni asia on uutta ja jännittävää. Uudet asiat voivat saada lapset innostumaan tai säikähtämään, ja pelottavat asiat ovat monien pikkulasten arkipäivää. Nyt videolle on saatu tilanne, jossa pieni poika säikähtää tajutessaan, että maassa oleva musta hahmo seuraa häntä.

YouTube-videolla nähdään pieni poika, joka kiinnittää huomiota omaan varjoonsa ensimmäistä kertaa. Aluksi poika ihmettelee varjoa, mutta vähitellen ihmetys alkaa muuttumaan peloksi, kun poika huomaa, että ei pääse varjoltaan pakoon.

Poika yrittää harhauttaa varjoaan, tehdä hämääviä hyppyjä ja käännöksiä, mutta mikään ei auta. Musta hahmo pysyy pojan mukana eikä tule lähtemään mihinkään. Lopulta poika alkaa jo hätääntymään tilanteessa ja kiljaisee kauhusta, jolloin videon kuvannut on luultavasti ymmärtänyt laskea kameransa ja mennä auttamaan. Toivottavasti poika vielä jonain päivänä ystävystyy varjonsa kanssa.