Pikkutyttö murtui kuullessaan syöneensä kalkkunaa: ”En halua syödä eläimiä”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset syövät usein miettimättä mitä vanhemmat heidän lautaselleen laittavat. Epäilyttävien, epämääräiseltä näyttävien tai uusien ruoka-aineiden kohdalla lapset saattavat maistaa annostaan hieman vastahakoisesti, mutta harva alkaa pienellä iällä miettimään esimerkiksi ruoan alkuperää.

YouTube-videolla nähdään tyttö, joka on kauhuissaan siitä, että on syönyt kalkkunaa. Hän itkee videota kuvaavalle isälleen, että ei halua syödä eläimiä enää ikinä. Tyttö ei voi ymmärtää, miksi teurastajat paloittelevat eläimiä vaikka eläimet ovat niin mukavia.

Videolla isä selittää tytölle, mitä vegetaristi tarkoittaa ja alkaisi näyttämään siltä, että sellainen tytöstä on tulossa hurjaa vauhtia. Tyttö vakuuttaa isälleen, että ei enää koskaan halua syödä yhdenkään eläimen lihaa, koska hän pitää kaikkia eläimiä niin kivoina.