Robert Pattinson yllätti häävieraat – 20 morsiusneitoa piiritti heti!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Näyttelijä Robert Pattinson muistetaan edelleen parhaiten Twilight-elokuvien sydäntensärkijänä, vaikka mies on yrittänyt päästä imagostaan eroon. Nyt tähti on noussut otsikoihin yllätettyään hääseurueen Irlannissa.

Robert Pattinson oli nauttimassa olutta Belfastissa sijaitsevassa hotellissa, missä myös Tom ja Sarah Lenihan viettivät häitään. E! Online -sivuston mukaan tähteä pyydettiin littymään hääseurueeseen, eikä aikaakaan, kun noin 20 morsiusneitoa ympäröi hänet.

Kuva, jonka rachelreid76 (@rachelreid76) julkaisi

– Robert Pattinson oli mukava. Hän oli istumassa tuopin äärellä ja olisi voinut kieltäytyä, mutta ei tehnyt niin, häävieraana ollut Jamie Reid kuvaili Belfast Live -sivustolle.

Näyttelijä poseerasi lukuisissa kuvissa niin hääparin kuin vieraidenkin kanssa. Robert Pattinson on parhaillaan Irlannissa kuvaamassa The Lost City of Z -elokuvaa. Mies pääsee todennäköisesti viettämään pian myös omia häitään, sillä hän meni aikaisemmin tänä vuonna kihloihin muusikkotyttöystävänsä FKA Twigsin kanssa.