Tyttö leikki hammaslääkäriä – koira ryhtyi potiaaksi!

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kanadalaisen perheen lemmikki oli joutunut yllättävään terveystarkastukseen kotona ollessaan. Utelias pikkutyttö oli nimittäin päättäny tarkistaa koiran suun kuin hammaslääkäri konsanaan. Perheenäiti on kuvannut taaperonsa lääkärileikin videolle.

Kärsivällinen koira antoi pienen tytön tutkia rauhassa sen suun ja sitä ei näyttänyt haittaavan edes se, että taapero laittoi sormensa koiran hampaiden väliin.

Perheen pienen hammaslääkärin tuomio oli tyly. Tyttö sanoi kesken tarkastuksensa: ”Hyyiiii!”. Ilmeisesti tyttö oli sitä mieltä, että koiran tulisi pitää parempaa huolta hammashygieniastaan. Videon lopuksi koira painoi päänsä alas ja se näytti alakuloiselta aivan kuin se olisi häpeillyt epäpuhdasta suutaan.