Valvontakamera kuvasi taskuvarkaan työnäytteen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Varastamalla elantonsa ansaitsevat osaavat niksejä ja keinoja, joiden avulla he pystyvät saamaan toiselta henkilöltä lompakon taskusta tai vaikkapa korun kaulasta. Taskuvarkaita kannattaa varoa etenkin ruuhkaisilla toreilla ja täynnä olevissa julkisissa kulkuneuvoissa.

YouTube-videolla nähdään erittäin röyhkeä tilanne, jossa nuori taskuvaras on ottanut kohteekseen vanhemman naishenkilön. Tilanne on tallentunut Saksassa Coesfeldin ruokakaupassa olleen valvontakameran nauhalle, josta nähdään, miten poika suoritti varkauden naisen huomaamatta.

Taskuvaras on todella ovela ja liikkuu vanhuksen takana niin hiljaa, että nainen ei edes huomaa häntä. Poika harhauttaa naista tiputtelemalla vessapaperirullapakkauksia maahan, minkä ansiosta hän saa juuri sen verran aikaa, että ehtii tyhjentämään vanhuksen laukun. Lompakon saatuaan poika katoaa vähin äänin takavasemmalle ja poistuu naisen läheisyydestä.