Nettimatkatoimisto Expedia laajentui Suomeen

Digi Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman johtaviin verkkomatkayhtiöihin kuuluva Expedia lanseerasi tänään suomenkielisen sivuston, jossa suomalaiset voivat hakea matkoilleen majoitusta sadoista tuhansista eri vaihtoehdoista, lentoja yli 400 lentoyhtiöltä ja vuokra-autoja lukuisilta eri vuokraamoilta.

– Autamme suomalaisia suunnittelemaan ja varaamaan unohtumattomia lomamatkoja Expedian maailmanlaajuisen tuotevalikoiman, kilpailukykyisten hintojen ja matkailualan asiantuntijuuden avulla, kertoo Susanne Svensson, Expedia-brändin Pohjoismaiden markkinointijohtaja.

– Yhdistämällä toimivan teknologian ja matkailualan asiantuntemuksemme pystymme tarjoamaan työkaluja, jotka auttavat matkailijoita ympäri maailman. Julkaisemme päätöksenteon tueksi myös vinkkejä ja arvosteluita muilta matkailijoilta, Svensson lisää.

Vuonna 1996 Yhdysvalloissa perustettu Expedia toimii 31 maassa ympäri maailman ja yhtiöllä on 19 vuoden kokemus matkailualalta.