Muiden lennot peruttiin – mies juhli polttareita yksin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaverin mennessä naimisiin ystävien tehtävänä ja velvollisuutena on järjestää tulevalle sulhaselle tai morsiamelle polttarit. Eräs polttarivieras oli matkustanut ystävänsä juhliin Chicagoon vain saadakseen huomata, että muiden vieraiden ja itse polttarisankarin lennot oltiin peruttu.

Robbie Chernow oli ystäviensä kanssa suunnitellut mahtavat polttarit Chicagossa, jonne hän lensi eri lennolla kuin muu porukka. Perille päästyään mies sai huomata, että muiden lennot olivat peruuntuneet ja hän joutui viettämään yksin lomaansa Chicagossa. Chernow päätti ottaa matkasta kaiken ilon irti ja tehdä niitä asioita, joita oli suunnitellutkin.

Chernow on julkaissut matkastaan surullisen hupaisia kuvia, joissa hän poseeraa yksin. Mies kuvasi reissuaan sanomalla, että loma on surullisin heti Titanicin jälkeen. Hän kävi muun muassa katsomassa amerikkalaista jalkapalloa ja kannustamassa Chicago Bears -joukkuetta, mikä olisi varmasti ollut hieman erilainen kokemus juhlivan miesjoukon kanssa.

Chicago is a beautiful city filled with beautiful people….I assume #chicagoforone

Kuva, jonka Robert Chernow (@rwchernow) julkaisi

First time using Tinder! Fingers crossed! #chicagoforone

Kuva, jonka Robert Chernow (@rwchernow) julkaisi

Having such a swell time here that I'm already planning my next vacation #mexicoforone? #chicagoforone

Kuva, jonka Robert Chernow (@rwchernow) julkaisi

You said it, pillar! #chicagoforone

Kuva, jonka Robert Chernow (@rwchernow) julkaisi