Tätä ei näe joka päivä: Nainen surffasi mekossa ja korkokengissä

Viihdeuutiset · Annika Kela

Saint-Martinissa varttunut ammattilaissurffari Maud Le Car on suoriutunut haastavasta tehtävästä lainelaudan päällä. Nuori nainen nimittäin surffasi lyhyessä Cocktail-mekossa ja korkokengissä. 23-vuotiaan kaunottaren stuntti on kuvattu videolle ja se on julkaistu netissä.

AlmoFilm-kanavan julkaisemassa videossa Le Car tasapainottelee aalloissa ammattilaisin ottein korkokengistä ja mekosta riippumatta.

Metro-lehden mukaan surffausvideon taustalla oli Maudin lyömä veto. Le Car oli hävinnyt vedonlyönnissä ja hän joutui surffaamaan juhla-asussa. Le Car otti kaiken ilon irti haasteestaan ja siitä kuvattu videomateriaali on vähintäänkin mieleniintoista katseltavaa.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat