Audi-kuskin painajainen – nousuvesi nielaisi auton

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kivikkoiselle Sheppeyn rannalle pysäköity auto koki ikävän kohtalon Kentissä, Englannissa. Rannalla olleet ihmiset seurasivat vierestä, kun farmarimallinen Audi upposi veteen kattoa myöten nousuveden aikaan.

Mirror-lehden mukaan autonomistaja ei ollut paikalla auton upotessa veteen. Auton pelastamiseksi ei ollut mitään tehtävissä. Paikallisten mukaan auto oli ilmestynyt rannalle laskuveden aikaan, jolloin rantaveteen oli autolta pitkä kävelymatka. Siitä huolimatta välimatka oli liian lyhyt, sillä nousuveden saapuessa auto jäi aaltojen alle.

Sheppeyn ranta on suosittu leijalautailijoiden keskuudessa ja autonomistaja oli todennäköisesti lähtenyt vesiurheilemaan. Rannalle palattuaan häntä odotti ikävä yllätys, sillä auto oli huuhtoutunut veteen. Sheppeyn rannikkovartioston mukaan auto hinattiin rannalta pois seuraavana päivänä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.