Jaclyn Swedberg rannalla – bikinimuodot kohdallaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Playboy-lehden perustaja Hugh Hefner kruunaa vuosittain jonkun lehdessään poseeranneen kaunottaren Vuoden Playmate -pupuksi. Vuonna 2012 tittelin voitti Jaclyn Swedberg -niminen kaunotar. Sittemmin Playboy-malli nähtiin esimerkiksi Halloween-teemaan liittyvällä valistusvideolla.

Parhaillaan Jaclyn lomailee poikaystävänsä kanssa Miamissa, jossa hänet kuvattiin eilen nauttimassa meren aalloista bikineissä.

Seksikkääksi vampyyriksi pukeutunut Jaclyn Swedberg tarjoilee videolla jokseenkin yllättäen valistusta, joka liittyy sydänsairauksiin. Kaliforniassa varttunut Jaclyn Swedberg valmistui Chino Hillsin lukiosta vuonna 2008. Hänet nimettiin viime vuonna huhtikuun Playmateksi. Hugh Hefnerin mukaan kaunotar edustaa naapurintyttöjä aidolla persoonallaan.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat