Koira jäi yksin kotiin – piilokamera paljasti upeat puuhat

Viihdeuutiset · Annika Kela

Koiranomistaja on julkaissut netissä piilokameran kuvaaman videon, jossa esiintyy hänen koiransa. Riemastuttavasta videosta käy ilmi, että koira viihdytti itseään soittamalla pianoa omistajan ollessa poissa kotoa.

Musikaalinen koira myös ulvoi kovaäänisesti pianon mukana. Muutamassa minuutissa koira kyllästyi ”laulamaan” ja se hyppäsi alas tuolilta. Ilmeisesti musisointi ei ollut yhtä hauskaa ilman yleisöä.

Mirror-lehden mukaan ei ole todisteita siitä, etteikö tilanne olisi lavastettu. Koiralle on selvästi opetettu pianon soittamisen ja laulamisen jalo taito. Vaikka video olisikin omistajan lavastama, on koiran erikoisosaamisen harjoitteleminen ihastuttavaa katseltavaa. Tätä hännänheiluttajaa seuratesssa on hymy herkässä.