Poika ”nukahti” koulutunnilla – opettaja herätti palosammuttimella

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollannin Groningenissa sijaitsevassa koulussa oppilaat ja opettaja kokeilivat mitä nettihitiksi nousevaan videoon tarvitaan. Heidän mielesään viraalihitti vaati hauskan tilanteen, yhden viattoman ja toisen hullun tai ylireagoivan osapuolen.

Videolla yksi oppilaista näyttelee nukkuvaa nojaamalla pulpettiinsa. Kaverit yrittävät herätellä poikaa kynien avulla ja kiusaamalla häntä, mutta poika näyttäisi olevan niin sikeässä unessa, että mikään ei auta. Lopulta opettajakin kiinnittää huomiota häneen ja ottaa käyttöönsä hieman rajummat välineet.

Opettaja herättää pojan huutamalla kovaan ääneen kuin talossa olisi tulipalo ja suihkuttamalla vaahtosammuttimella suoraan poikaa kohti. Toivottavasti kukaan opettaja ei oikeasti ota mallia tästä hullunkurisesta kokeilusta ja päätä käyttää itse tällaista herätysmetodia.