Pala 68 vuotta vanhaa täytekakkua myytiin 740 eurolla – maistaisitkö tätä?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin huutokaupasta, jossa tuli myyntiin useita vanhoja täytekakkupaloja vuosikymmenten takaa. Ne olivat peräisin kuninkaallisten häistä ja muista juhlista. Nyt Gorringesin huutokaupassa on maksettu 68 vuotta vanhasta täytekakkupalasta peräti 740 euroa.

Poikkeuksellisen vanha ja arvokas kakkupala oli peräisin Kuningatar Elizabeth II:n häistä, jotka järjestettiin 20. marraskuuta 1947. Täytekakku oli edelleen alkuperäisessä pakkauksessaan, mutta kovin moni tuskin lähtisi sitä enää maistamaan. Kakun osti huutokaupasta losangelesilainen huutaja.

Täytekakkua säilytti kaikki nämä vuosikymmenet Iso-Britannian Hovessa asuva nainen, jonka isä oli mukana häissä. Kuninkaallisten häiden kakku tuli aikoinaan tunnetuksi siitä, että sen ainekset lennätettiin Iso-Britanniaan Etelä-Afrikasta ja Australiasta saakka.

Splash
Splash