Pitbull tasapainotteli viinilasi päässään – tähän ei joka koira pysty

Viihdeuutiset · Annika Kela

Pohjois-Carolinassa asustelevan pitbullin kärsivällisyys on vertaansa vailla. Koira nimittäin kykenee jähmettymään paikalleen käskystä, eikä karvakuono liiku ennen kuin se saa omistajaltaan Nate Cookilta luvan.

Tottelevaisen Eve-koiran suorittamista tempuista on julkaistu useita videoita netissä. Viimeisimmässä tempussa Eve tasapainottelee viinilasin kanssa. Hellyttävässä videossa koira keskittyi kannattelemaan viinilasia päänsä yllä.

Jotta temppu ei olisi hännänheiluttajalle liian helppo, oli Nate vaikeuttanut sitä sillä, että hän kaatoi lasiin viiniä. Eve keskittyi paikoillaan olemiseen ja odotti lupaa liikkumiseen. Temppu onnistui ja Nate kehui koiraansa. Eve oli tehtävän onnistumisesta niin iloinen, että se oli hukuttaa Naten nuolaisuihin. Vaikuttaisi siltä, että Eve ei pelkää haasteita vaan päinvastoin rakastaa niitä.