Arabimiljardööri maksoi täytekakusta 55 miljoonaa euroa!

Lux Ruoka · Stara.fi

Ökyrikkaat ovat jo vuosisatojen ajan panostaneet suuria summia synttärijuhliinsa, jotta ne olisivat suuremmat kuin kollegoilla. Tämä on johtanut jatkuvaan kilpavarusteluun, jonka yksi osa-alue on nyt mennyt äärimmäisyyksiin. Eräs arabilmiljardööri maksoi nimittäin täytekakusta 55 miljoonaa euroa.

Kyseessä on luonnollisesti maailmanhistorian kallein täytekakku. Muotinäytöstä esittävässä kaksi metriä pitkässä täytekakussa on peräti 4.000 aitoa timanttia. Kakun syötävän koristuksen toteutti käsityönä englantilainen Debbie Wingham, joka tunnetaan paremmin maailman kalleimman iltapuvun suunnittelijana.

Täytekakku painaa 450 kiloa, eikä sen ostajan nimeä saa paljastaa. Edellinen maailman kallein täytekakku maksoi vuonna 2013 peräti 37 miljoonaa euroa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash