Teini-Kardashianista tuli povipommi – kaukana luomusta?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kylie Jenner tunnetaan nopeaan tahtiin vaihtuvasta tyylistään ja hiuksistaan. Kylie paljasti äskettäin käyttäneensä kuukausia peruukkia, jotta hänen omat hiuksensa saisivat hengähtää hetkisen ennen alkavaa vaalennusprosessia. Nyt hänet on ikuistettu muodokkaana Los Angelesissa.

Eilen Jenner kuvattiin saapumassa studiolle Los Angelesissa poikkeuksellisen muodokkaana. Kuvien perusteella kukin voi tehdä omat johtopäätökset mahdollisista silikonirinnoista lukemattomien muiden kauneusoperaatioiden lisäksi.

Kylie Jenner on aiheuttanut runsaasti pahennusta kauneusleikkauksillaan, sillä hän muun muassa pilasi kasvonsa ottamalla liikaa täytettä huuliinsa. Se aiheutti teinityttöjen keskuudessa ongelmia, kun he ryhtyivät imemään huuliaan turpeimmiksi jopa imurilla.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash