Hurja vauhti! Mies kiitää longboardilla kipinät sinkoillen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Moni longboard-lautailua harrastanut on osoittanut hurjilla videoillaan, että mäkiä pitkin kulkemiseen tarkoitetuilla laudoilla voi myös saavuttaa todellista vauhdin ja vaaran tunnetta. Nyt Zak Maytum -niminen hurjapää kiitää maantietä pitkin huimaa vauhtia uusimmalla YouTube-videollaan.

Venombushings on julkaissut Zak Maytumista YouTube-kanavalleen videon, jossa mies kulkee pitkin maantietä todella kovaa vauhtia. Maytum saavuttaa lautansa päällä noin 112 kilometrin tuntivauhdin kiitäessään pitkin Coloradon maantietä.

Hurjasta vauhdista tehdyt käännökset näyttävät melko vaarallisilta. Maytumilla on käsissään suojapalat, joita hän käyttää avukseen tasapainotellessaan käännösten kohdalla. Miehen keräämä vauhti on niin kova, että tiestä lentää kipinöitä aina suojapalojen osuessa siihen.