Kuulutus Norwegianin lennolla: ”Onnea kymppikerhoon liittymisestä!”

Viihdeuutiset · Annika Kela

Rakkauden kaupungissa lomailleen pariskunnan lemmenleikit olivat jatkuneet lennolla Pariisista Tukholmaan. Pariskunta oli livahtanut yhdessä lentokoneen vessaan harrastamaan seksiä. Aktin jälkeen pari palasi takaisin istumapaikoilleen.

The Local Sweden -lehden mukaan parin lemmenleikit eivät olleet jääneet henkilökunnalta huomaamatta. Kesken lennon lentokapteeni teki kuulutuksen, jossa hän onnitteli pariskuntaa heidän kymppikerhojäsenyydestään ja toivotti heille kaikkea hyvää lisääntymisen saralla.

Norwegianin lentokapteenin tekemä kuulutus sai matkustajat purskahtamaan huutonauruun. Koneesta kantautui huutoja ja vislauksia pariskunnalle. Loppumatkan ajan D4314-lennolla olevat matkustajat yrittivät selvittää missä kyseinen pariskunta istui. Ilmeisesti pari kykeni peittelemään punastuneet kasvonsa kapteenin tekemän kuulutuksen jälkeen, sillä heidän henkilöllisyytensä ei paljastunut muille.