Maailman kallein citymaasturi – Bentleyn upea uutuus

Autot Lux · Stara.fi

Autoalalla esitellään vuosittain toinen toistaan upeampia uusia automalleja, ja viime vuosina erityisesti citymaasturit ovat kokeneet merkittäviä muutoksia. Nyt on esitelty myös Bentley Bentayga, joka on valmistajan mukaan ylivoimaisesti maailman kallein citymaasturi.

Bentley Bentayga maksaa Yhdysvalloissa 229.100 dollaria, kun Mercedes-AMG G65 maksaa 15.000 dollaria ja Porsche Cayenne maksaa 70.000 dollaria vähemmän. Myös Range Rover SV Autobiography jää noin 30.000 dollarin päähän. Citymaasturin huippunopeus on 300 kilometriä tunnissa.

Bentleyn tyyliin sopii, että autossa on huippuluokan varusteet. Autoon on nimittäin saatavissa muun muasa auton takakonttiin sijoitettava shampanjakylmiö sekä ruokailuvälinesäiliö että säiliö muille retkituotteille. Sisustuksessa on käytetty erityisesti jalopuuta, metallia ja nahkaa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash