Koira haastoi riitaa vaa’an kanssa – hävisi selvästi

Viihdeuutiset · Annika Kela

Kodinhoitohuoneesta kantautunut haukkuminen ja muriseminen oli saanut koiranomistajan säikähtämään. Kun hän riensi katsomaan mikä koirilla oli hätänä, yllättyi hän näkemästään. Toinen koirista haastoi riitaa eletronisen vaa’an kanssa.

Hännänheiluttaja oli rähisi vaa’alle ilman mitään järkevää syytä. Omistaja on kuvannut videolle koiransa selittämättömän käytöksen. Videon perusteella perheen koirat olivat liittoutuneet vaakaa vastaan, sillä taustalta kantautuivat myös toisen koiran äänet.

Se, mikä oli saanut koirat hermostumaan vaa’alle jäänee mysteeriksi. Ehkäpä koira oli joskus nähnyt robotti-imurin ja se erehtyi luulemaan vaakaa ärsyttäväksi siivouslaitteeksi. Lopulta karvakuono turhautui ja poistui paikalta. Vaaka oli selvästikin vienyt voiton erikoisessa yhteenotossa.