Puppify-sovellus lisää koiranpennun Tinder-kuviin

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Sosiaalisessa mediassa yleensä eniten tykkäyksiä saavat kuvat ovat sellaisia, joissa esiintyy lemmikkejä. Varsinkin koiran- ja kissanpennut saavat monet huokaisemaan ihastuksesta ja tykkäämään kuvasta. Vieraiden ihmisten on myös helpompi lähestyä lemmikinomistajia, sillä yhteinen puheenaihe löytyy heti suloisesta karvakuonosta.

James Shamsi on kehittänyt Puppify-nimisen ohjelman, jonka avulla jokainen pystyy lisäämään ja muokkaamaan Tinder-kuvaansa pienen suloisen koiranpennun mukaan. Shamsi kertoi Metro-lehdelle huomanneensa, että koiranpennun kanssa otetut kuvat tuovat käyttäjälle paljon enemmän kiinnostuneita treffikumppaneita.

Shamsi halusi antaa yhtä hyvät mahdollisuudet myös kaikille niille, joilla ei ole omaa koiraa, minkä vuoksi hän kehitti #Puppify-sovelluksen. Sovellus julkaistaan muutaman viikon kuluttua kaikkien saataville. Nopeimmat voivat kuitenkin kirjata itsensä Puppifyn verkkosivuilla odotuslistaan ja päästä sovellukseen käsiksi jo hieman muita aiemmin.