84-vuotias näyttelijä naimisiin 24-vuotiaan kanssa – ikäero 60 vuotta!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venäläinen näyttelijälegenda Ivan Krasko on mennyt naimisiin kihlattunsa Natalia Shevelin kanssa. Pariskunta sai toisensa Pietarissa järjestetyssä vihkiseremoniassa. 84-vuotiaan näyttelijän mukaan 24-vuotias Natalia on hänen sielunkumppaninsa.

Daily Mail -lehden mukaan parin häät olivat intiimit ja paikalle oli kutsuttu ainoastaan parin lähipiiri. Ivan ja Natalia tapasivat aikoinaan yliopistolla, jossa Krasko toimi opettajana. Shevel oli yksi miehen oppilaista.

Ivan on ollut aiemmin kolme kertaa naimisissa ja hänellä on aiemmista liitoista kuusi lasta. Varttuneesta iästä huolimatta perheen perustaminen Natalian kanssa kuuluu miehen suunnitelmiin. Pariskunta toivoo saavansa pian lapsia, sillä Natalia on aina haaveillut äidiksi tulemisesta.